[LIMITED PREMIUM BONUS] 
DVD IMPAK GEMPAK INSTAGRAM

(TERHAD 50 TEMPAHAN TERPANTAS MELALUI LINK DIBAWAH)


APA ITU IMPAK GEMPAK INSTAGRAM?

Impak Gempak Instagram merupakan SIRI ADVANCE PEMASARAN INSTAGRAM dimana ianya menggunakan MODUL yang LAIN DARI modul-modul yang sedia ada di pasaran.

Panduan ini mengandungi 17 modul ADVANCE dari Tuan Yuskhalilie dan Tuan Fairuz yang berpengalaman lebih dari 3 tahun dan sudah mempunyai lebih 3000 pelanggan dalam servis NAIKKAN FOLLOWERS dan SALES di Instagram.

Tapi TUNGGU..!!

Jangan tempah DVD ini sebelum tengok 10 BONUS bernilai RM2000++ yang saya tawarkan!

#BONUS 1 : SmartAds Builder
 BONUS UTAMA (BERNILAI RM200) 

Software mat saleh ni saya highly recomend kepada korang sebab bagi saya, fungsinya agak menarik. Sesuai sangat untuk fbAds player. Nak tahu tak apa yang bestnya?

Software ni dah kumpulkan dalam 1000 High Converting ads template. Template ads ni kiranya full ads la, headline yang convert, copywriting dan gambar yang memang cun.

Then, bila nak buat ads, kita open software ni, pilih dari beribu template gambar yang kita nak mengikut niche dan sub-niche kita, then pilih template copywriting yang dah ada headline yang convert. Edit ayat dan edit teks pada gambar, search targetted audience interest pakai tools dalam software ni dan.... BOOM !

So apa yang menarik? Mungkin anda belum jelas, so jom saya berikan preview cara guna....


STEP 1 : Taip niche iklan yang nak dibuat dan pilih dari beribu list design gambar yang ada. (Gambar ni boleh kita edit dengan mudah tau nanti)

STEP 2 : Katakan tadi saya pilih untuk buat ads pasal Iphone macam dalam gambar diatas ni so ni lah yang akan keluar, saya boleh pilih dari beribu headline untuk di'edit' atau di'tiru' bulat-bulat. Tak perlu susah-susah upah orang buat headline dah !

STEP 3 : Once dah siap setting copywriting yang kita nak, kita akan dibawa ke image editor pulak. Kat sini kita ada beribu template & Free Royalty Image. Yang bestnya, semua ni kita boleh edit dengan mudah tau, search gambar yang berkaitan dengan niche kita, edit teks dengan hanya 'double-click' dan Boom !

Bukan tu je, Image editor ni dia ada live text percentage dimana dia akan bagitau berapa peratus dah teks dalam image kita tu dan kita boleh set nak berapa peratus je teks. Barulah ads nanti boleh reach lebih ramai audience. 

STEP 4 :  Dah siap create gambar Iklan dari template-template yang dah terbukti convert tu kita akan dibawa ke next powerfull tools. Sekarang tiba masa untuk dapatkan list targetted interest untuk targetting audience. Just taip keyword bisnes kita dan berduyun interest akan keluar.

Bukan tu je, kita boleh 'Spy' pesaing dalam niche kita. Just tekan pada butan 'spy audience tu' dan kita akan dapat tengok post-post trending untuk interest tersebut.

STEP 5 :  Ok bila semua dah ready, sekarang tibalah masa untuk kita export semua ni ke FB kita, dengan satu 'click' post tersebut akan automatic di'publish' ke fanpage kita. 

Next step, just boostkan post tersebut and Boom ! 

ADS korang siap, boleh monitor je, kalau bagus teruskan, kalau tak bagus try la template lain, sume template ni adalah dari ads yang dah convert so probability nak sukses tu tinggi, taknak copy bulat-bulat pun takpe, just tiru cara copywriting and gambar, tu yang terbaik.

 

Tak puas hati dengan penerangan saya? Okey lah, saya bagi video demo dari owner dia sendiri supaya korang lebih jelas :

 

So macam mana? Baru bonus pertama tu, ada 9 lagi bonus ni tapi dah tak sabar nak tempah?

Klik butang dibawah..

#BONUS 2 : Sinfiltrator Unlimited Version.
 (BERNILAI RM270) 

Dengan software ni semua orang dapat kumpul list, tarik trafik ke link affiliate dan buat duit tanpa ada website sendiri pun. Kita cuma menumpang populariti blog-blog atau post yang dah femes dan boleh beriklan disana secara percuma hanya dengan beberapa klik.

Macam mana tu? Contohnya anda nak promote panduan mengenai cara buat duit di Instagram, kemudian, anda ada terjumpa 1 artikel yang viral dari blog www.irfankhairi.com atau www.sifufbads.com. Anda tahu yang kalau kita share link ni konfem ramai orang yang nak baca sebab 2 blog ni memang dah femes.

 

So, macam mana nak iklan diblog atau apa-apa saja website yang femes ni secara percuma? 

FIRST : Anda just perlu login software ni :

STEP 2 : Pilih template dan create offer yang anda nak bagi. Boleh pilih samada nak kumpul list atau nak letak butang untuk bawa ke link affiliate anda atau offer-offer lain samada dalam bentuk teks, gambar atau video.

STEP 3 : Tadaaa!!! Iklan anda akan siap dan akan dapat link khas untuk anda share, bila orang klik link tu nanti, dia akan bawak ke post yang dah femes atau viral tu, cuma akan keluar popup iklan dari kita dekat web tu nanti. Mesti lah orang rasa nak klik kan, sebab dia tak tahu tu offer dari kita, mereka ingat tu offer dari blog tersebut.

Kan senang-senang kita dapat tarik trafik atau kumpul list dengan guna popularity orang lain tu... Kat bawah ni antara contoh popup yang boleh dihasilkan:

#BONUS 3 : CrazyKala Graphic Editor
 (BERNILAI RM120) 

Tak perlu pening-pening lagi tak pandai nak edit gambar, software photoshop berat, takde idea nak buat gambar macam mana, semua settle! Dengan software ni anda boleh hasilkan cover page, gambar untuk Ads, Web Banner, e-Book Cover, Business card & flyers.. Nak design baju pun boleh tau..

Serius, memang memudahkan kerja editing gambar, nak pakai pun tak perlu install, semua online je, ada internet, semua jadi! Taknak cakap banyak, tengok video dibawah :

#BONUS 4 : ClickBack Rewards
 (BERNILAI RM192) 

Nak Viralkan contest dengan pantas? Asyik buat contest tapi takde sistem yang sistematik? Rugi kan buat contest lepastu trafik-trafik semua terbuang macamtu je, retargetting pun takleh buat apatah lagi nak kumpul database. Kalau nak buat semua ni pun kena ada website la.

Tapi dengan software ClickBack Rewards ni, kita boleh create contest yang lebih baik, tak perlu domain hosting pun, tak perlu web sendiri. Kita setup page dalam web based software ni, bila orang nak join contest tu, dia perlu masukkan nama dan email, dan bila orang join tu kita boleh pilih samada nak dia ajak orang lain join contest ni atau nak suruh mereka promote mana-mana link yang kita nak.

Setiap kali ada orang klik link yang peserta tadi share, mereka akan dapat 1 point dan peserta yang bawa klik terbanyak berpeluang menang. Ni semua sistem yang akan track, so tak perlu lagi susah-susah cari pemenang.

Yang menariknya, semua trafik yang masuk ke page contest ni kita boleh retargetting sebab kita boleh letakkan pixel dalam web based software ni. Menarik kan? Detail tengok video dibawah :

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.