[LIMITED PREMIUM BONUS] 
DVD INSTA BRANDING VIRAL

(TERHAD 50 TEMPAHAN TERPANTAS MELALUI LINK DIBAWAH)


APA ITU INSTA BRANDING VIRAL?



      DVD instagram kali ini lebih pada strategi bagaimana nak jadikan sesuatu post lebih tinggi capaian pada pengguna, nk kuasai tempat dalam top post, nak kuasai enjin carian dalam Instagram dan nak monopoli enjin carian. Bukan sahaja untuk produk yg dah lama, dalam ni juga saya sendiri tunjukkan slaah satu dari produk projek saya sendiri yg berjaya kami tawan di media instagram. Produk baru, tak de USP, saingan tinggi.

      DVD storybranding pula lebih menekankan pada teknik buat iklan gaya bercerita, yang mana org lagi suka nak baca cerita berbanding iklan kan? So, biasanya iklan-iklan macam ni yg org gemar nk repost atau share. So lagi senang nk dapat viral dan marketing FREE.



Tapi TUNGGU..!!

Jangan tempah DVD ini sebelum tengok 5 BONUS bernilai RM2000++ yang saya tawarkan!

 

(Apa yang saya tawarkan ini merupakan pelengkap untuk DVD ini. Dah dapat DVD nanti dan bonus ni kira dah perfect la...)

#BONUS 1 : SERVIS 2000 TARGETTED FOLLOWERS INSTAGRAM.
 BONUS UTAMA (BERNILAI RM179) 

      Servis ini saya highly recomended kepada orang yang sukakan FAST RESULT. Nak berniaga di Instagram, akaun kita dah mantab, post dah cantik, tapi kalau takde follower apa guna kan? Ataupun follower tak targetted? Pun SUSAH nak menjual...

       Walaupun teknik untuk menaikkan follower secara automatik ada diajar step-by-step dalam DVD Manipulasi Branding oleh Tuan Ismail Arsad, saya personally jenis yang taknak fokus pada banyak benda jadi saya lebih prefer upah orang je untuk jimatkan masa dan tak perlu lagi fikir pasal follower ni.

      Dengan servis ni, saya dah deal dengan PAKAR IG untuk berikan anda 2000 targetted follower mengikut bisnes anda. Katakan anda jual backpack, so anda akan kami berikan follower yang kena dengan target audience anda yaitu jantina unisex, student & bekerja, orang yang minat dengan backpack untuk study, fesyen or gift. Menarik kan?

      So, anda dah boleh rileks je lepasni, just fokus pada posting & tengok sahaja follower anda naik antara 100-400 orang followers sehari. Saya sendiri gunakan servis ni dan pada hari kedua je, saya dah berjaya dapatkan sales hasil daripada servis ni.

      Biasanya kos untuk servis ni ialah RM179, tetapi anda akan dapat servis ni secara PERCUMA je, khas untuk pembeli DVD INSTA VIRAL melalui link affiliate saya dibawah.

#BONUS 2 : SERVIS LIKES & COMMENT LATEST POST ORANG INSTAGRAM.
 BONUS UTAMA (BERNILAI RM47) 

      Servis ini merupakah esktra servis yang akan kami berikan secara percuma. Akaun anda akan like & komen latest post orang. Aktiviti ni akan menyebabkan orang lebih aware akan kewujudan IG Shop anda. Mostly mereka akan reply komen, follow Ig Shop kita & Like balik gambar kita :)

#BONUS 3 : PERCUMA SESI CONSULTATION (Guide Manage Akaun INSTAGRAM).
 BONUS UTAMA (BERNILAI RM197) 

      Team _____ akan guide keseluruhan Instagram Bisnes anda. Dari A-Z...

      Dengan adanya bonus ini, anda tak perlu risau jika selama ini anda tersalah letak username, bio dan post-post bisnes anda.     

        So, dengan pembelian melalui link saya, anda akan dapat peluang untuk sesi consultation username, name & bio akaun Insta anda dari team ______ secara PERCUMA. Jimat RM197. :) 

#BONUS 4 : PERCUMA 2 SUPPORT GROUP (FACEBOOK & WHATSAPP)
 BONUS UTAMA (BERNILAI RM197) 

      Risau sekiranya akaun anda ada masalah? Tiba-tiba perlukan customer service atau ada sebarang pertanyaan mengenai pemasaran di Instagram? Ajukan saja di Group Support, sebab anda juga akan kami masukkan kedalam support group Facebook & WhatsApp khas untuk Client-client BERBAYAR. 

      Tapi anda boleh masuk PERCUMA sahaja. Menarik ke? Hahaha,

#BONUS 5 : PERCUMA SHARING TIPS PEMASARAN DI INSTAGRAM
 BONUS UTAMA (BERNILAI RM147) 

      Anda juga akan menerima tips-tips & sharing secara PERCUMA di group WhatsApp & Telegram tersebut. Disinilah anda berpeluang nak berkenalan dengan Client-client berbayar sahabat saya ni & berkongsi teknik-teknik yang anda pakai.

      Disamping menanti sharing-sharing dari Team _______ yang sentiasa update & ugrade ilmu berkaitan dengan Instagram Marketing. 

BERMINAT DENGAN BONUS YANG SAYA TAWARKAN?

Jangan bertangguh lagi, peluang hanya sekali, grab DVD INSTA VIRAL melalui link affiliate saya ni sekarang sebelum harganya meningkat. Kuota bonus premium saya ni pun semakin hari semakin mengecil.

 Step Untuk Tempah & Claim BONUS dari Saya : 

  1. Tempah DVD INSTA VIRAL dengan menekan butang tempahan diatas.

  2.  Buat tempahan sehingga sempurna.

  3. Emailkan details tempahan anda seperti nama, tarikh pembelian dan bukti bayaran ke nikabdsobur2@gmail.com dengan tajuk email 'Claim Bonus'

  4.  Anda akan mendapat akses bonus dalam masa 24-48 jam setelah tempahan disahkan.

Kuota bonus adalah terhad, good luck...

PERINGATAN : Pastikan anda clear cookies dulu sebelum melakukan tempahan supaya sistem dapat detect pembelian melalui saya.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.