[10 LIMITED PREMIUM BONUS] 
DVD IMPAK GEMPAK INSTAGRAM

(TERHAD 50 TEMPAHAN TERPANTAS MELALUI LINK DIBAWAH)

7 Premium Bonus Terakhir...

#BONUS 4 : ClickBack Rewards
 (BERNILAI RM192) 

Nak Viralkan contest dengan pantas? Asyik buat contest tapi takde sistem yang sistematik? Rugi kan buat contest lepastu trafik-trafik semua terbuang macamtu je, retargetting pun takleh buat apatah lagi nak kumpul database. Kalau nak buat semua ni pun kena ada website la.

Tapi dengan software ClickBack Rewards ni, kita boleh create contest yang lebih baik, tak perlu domain hosting pun, tak perlu web sendiri. Kita setup page dalam web based software ni, bila orang nak join contest tu, dia perlu masukkan nama dan email, dan bila orang join tu kita boleh pilih samada nak dia ajak orang lain join contest ni atau nak suruh mereka promote mana-mana link yang kita nak.

Setiap kali ada orang klik link yang peserta tadi share, mereka akan dapat 1 point dan peserta yang bawa klik terbanyak berpeluang menang. Ni semua sistem yang akan track, so tak perlu lagi susah-susah cari pemenang.

Yang menariknya, semua trafik yang masuk ke page contest ni kita boleh retargetting sebab kita boleh letakkan pixel dalam web based software ni. Menarik kan? Detail tengok video dibawah :

#BONUS 5 : Squeeze Matic
 (BERNILAI RM192) 

Squueze Matic web-based apps ini akan membantu anda menghasilkan squeeze page, salespage dan bonus page dengan mudah. Hanya pilih dari 80 template sedia ada dan edit mengikut citarasa anda. Ada lebih 300 elemen graphic untuk anda gunakan, kalau kreatif tak perlu pakai template pun, boleh create page mengikut kreativiti.

#BONUS 6 : PinDrill

 (BERNILAI RM270) 

Tonton video dibawah untuk details :

#BONUS 7 : Lead Funnel Premium Edition.

 (BERNILAI RM192) 

#BONUS 8 : Video Course Cash Kit

 (BERNILAI RM130) 

Nak belajar buat duit USD? Berbaloi-baloi, yer lah 1USD convert ke RM sekarang dah RM4++. Sistem Lengkap Buat Duit USD Dengan Ilmu Dan Kemahiran Anda akan membantu anda jana income USD .

Ada 2 lagi bonus yang saya tak sempat nak update, tapi jangan risau sebab bonus konfem premium jugak macam bonus-bonus lain..

Jangan bertangguh lagi, peluang hanya sekali, grab DVD IMPAK GEMPAK INSTAGRAM melalui link affiliate saya ni sekarang sebelum harganya meningkat. Kuota bonus premium saya ni pun semakin hari semakin mengecil.

 Step Untuk Tempah & Claim BONUS PREMIUM : 

  1. Tempah DVD Impak Gempak Instagram dengan menekan butang tempahan diatas.

  2.  Buat tempahan sehingga sempurna.

  3. Emailkan details tempahan anda seperti nama, tarikh pembelian dan bukti bayaran ke nikabdsobur2@gmail.com dengan tajuk email 'Claim Bonus'

  4.  Anda akan mendapat akses bonus dalam masa 24-48 jam setelah tempahan disahkan.

Kuota bonus adalah terhad, good luck...

PERINGATAN : Pastikan anda clear cookies dulu sebelum melakukan tempahan supaya sistem dapat detect pembelian melalui saya.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.