STRATEGI SUPERB Bagaimana Saya Dan Newbie Buat Kerja Main-Main di Instagram dan hasilkan...

RM2036.00 dalam 2 Minggu je
Tanpa Kos Pemasaran

* Baca info ini sampai habis jika taknak terlepas bonus istimewa dari saya ... *

Nak berniaga di Instagram tapi Zero Knowledge?
(SERIUS ANDA AKAN RUGI JIKA TINGGALKAN PAGE NI !)

Newbie pun mampu dapat hasil macamni tau kalau tahu cara yang betul..


Jika anda betul-betul serius nak belajar Instagram Marketing, Serius! Offer 21 Video Strategi Gerilla Instagram tak patut anda lepaskan!



Dalam panduan ini anda akan diajar step-by-step cara bisnes yang betul di Instagram melalui 21 video yang disediakan,

Bermula dengan cara setup akaun yang betul, Teknik posting gambar, Strategi #tag untuk tarik trafik, Manipulasi Algorithm Follow & Unfollow,Teknik Saka diam,

...Dan banyak lagi Strategi GILA sampailah teknik yang paling hebat yaitu Instagram Ads & Retargetting.

 

Memang COMPLETE kan panduan ni?
Yes, memang best sangat pun!

 

TAPI TUNGGU DULU ! Sebab ada offer yang lagi Gila dari saya !

Special Bonus!

Mereka yang TERAWAL dapatkan Gerilla Instagram dari saya akan juga dapat BONUS-BONUS POWER bernilai RM247 ini. 


Early BIRD BONUS
#1

12 Video Tutorial Mudahnya Bisnes Facebook
(BERNILAI RM100)

Khas untuk anda yang masih baru nak belajar bisnes,

Mungkin anda masih tak tahu produk apa yang patut dijual di Instagram dan bagaimana nak research Produk Laku Keras dan cari Lubuk-lubuk Supplier .


TAK GUNA JUAL BARANG YANG ORANG TAKNAK !


Jadi, dalam video ni anda akan diajar secara detail teknik reserch produk hot dan dimana anda boleh cari supplier yang dapat berikan keuntungan yang besar kepada anda.

Bukan tu sahaja, anda akan belajar Trick-trick close deal supaya orang yang dah whatsapp anda buat bayaran dengan segera.


Panduan ini dijual pada Harga RM100tetapi sebagai hadiah jika anda serius nak belajar bisnes di Instagram, saya berikan panduan ni PERCUMA.






Early BIRD BONUS #2

11 VIDEO XTREME PHOTOSHOP ADVERTISING
(BERNILAI RM47)


Dalam Instagram, yang paling penting adalah GAMBAR.

Tahu tak dengan gambar je boleh buat sales di Instagram ni? Yes betul, tak perlu pun nak tulis caption dah boleh buat sales wei...

Dalam panduan ni, anda dapat belajar cara hasilkan gambar iklan yang professional, skill ni bukan boleh guna untuk buat gambar iklan sendiri je, anda boleh ambik servis sekali.


Kalau masuk bengkel belajar Photoshop ni memang beratus jugaklah harga. Anda dah jimat masa dan wang  untuk masuk bengkel & seminar.


Panduan ini dijual pada Harga RM47, anda akan dapat percuma jugak! Tadi dah percuma panduan berharga RM100, ni dapat lagi.. haaaa, untung kan?

Tapi ada lagi bonus untuk anda !



Early BIRD BONUS
#3

2 e-Book Case Study Teknik Closing Sale
(BERNILAI RM100)

Dalam bonus terakhir ini, anda akan belajar teknik close sale yang saya sendiri apply dalam bisnes saya dimana skrip ni telah convert sales 5 angka dalam masa sebulan sahaja.


Insya-Allah, anda dapat belajar sesuatu daripada skrip-skrip ni terutamanya untuk newbie. Anda boleh adjust skrip ni dan gunakan untuk bisnes anda.


Saya sediakan 2 contoh skrip close sale untuk 2 produk yang saya sendiri jual yaitu Kemeja Batik dan Hiasan Rumah. Tekniknya lebih kurang je untuk mana-mana produk. Boleh try untuk produk anda.


E-book ini saya tak buka jualannya dan hanya dijadikan bonus eksklusif untuk agen dan customer kami untuk tempahan yang melebihi RM100.


Tapi anda tak perlu spend RM100 lagi sebab saya akan berikan skrip close sale ini jika anda buat tempahan panduan Gerila Instagram sebelum 31 OGOS 2016. (Hanya valid untuk tempahan menggunakan link dari website ini)

Bagaimana Cara Nak Dapatkan Bonus-Bonus Ratusan Ringgit Ini?

  1. Lakukan tempahan 21 Video Gerilla Instagram menggunakan link dibawah atau copy & paste link ini: 

    [+] https://meetcyberjob.onpay.my/order/form/gerillainstagramphotoshop/Abdsobur

  2. Buat tempahan sehingga sempurna.

  3. Contact saya melalui EMEL.

    Subject : Bonus Gerilla Instagram

    Details :

    1. Nama yang digunakan untuk buat belian Gerilla Instagram
    2. No Invoice

     

    dan hantarkan ke nikabdsobur2@gmail.com

  4.  Tunggu akses bonus daripada saya dan .... Enjoy !!


Copyright 2016 - NIK ABD SOBUR

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.